Shellkonto

Techprylar och annat viktigt

Behöver du hjälp med städningen?

Kanske det är så att du har svårt att klara av att städa ditt hem på egen hand, eller är det bara så att du inte har lust? Just att städa hemma, det är ju rätt bra att göra minst en gång per vecka, eller i alla fall varannan! Men du som inte kan, eller vill, du kan så klart anlita en städfirma att göra det åt dig om du vill. En bra städfirma är för övrigt Städcompaniet

Det som är så bra med att anlita en städfirma, det är ju dels att du får det städat, men även det att de faktiskt inte kostar så mycket. Det tack vare RUT-avdraget.

Är det städning av hemmet du är ute efter, så kallas det oftast för hemstädning. Det brukar gå att få på abonnemang, så att städfirman städar varje eller varannan vecka.

Andra städtjänster

Det är inte bara hemstädning som man kan få hjälp med av en städfirma. Det brukar vara så att städföretag de har olika städtjänster som de erbjuder. Bland annat brukar de kunna erbjuda dessa:

  • Flyttstädning
  • Kontorsstädning
  • Visningsstädning
  • Storstädning
  • Trappstädning

Den vanligaste städningen utöver hemstädning, det är flyttstädning. Det kan vara bra att få hjälp med, när du ska flytta. För ofta innebär ju en flytt ändå att du har en massa annat att ta tag i!

Om du ska sälja ditt hem, så kan det vara smart att satsa på en visningsstädning och du som vill ha det rejält städat, du kan välja en storstädning.

15 Apr 2022