Shellkonto

Techprylar och annat viktigt

Bokat skidresa till vintern

Det kan tyckas tokigt att tänka på skidåkning så här i maj, men om man vill få tag på de allra bästa skidresorna så är det bra att vara ute i god tid. Det är många som redan bokar om direkt då de kommer hem från förra resan. Jag väntade ändå ett tag, men så pratade jag och mina vänner om att göra en resa ihop. Så vi kollade lite flygplatser skidresor och så hittade jag en bra. Så vi såg till att boka helt enkelt. Det blir en vecka i de svenska fjällen denna gången och det blir i december månad. Så det är ju ett tag kvar.

Vore kul att testa Alperna med

När jag kollade skidresor, så såg jag även att det fanns till Alperna. Där har jag inte varit innan. Det vore kul att testa, men vi tog Sverige denna gången för det var det bästa alternativet. Ingen av oss hade direkt lust att åka långt, denna gång. Men kanske man man planer in det för nästa år.

Se fram emot sommaren

Nu är ju som sagt vinterresan klar, så nu kan man njuta av det som är hemma. Vädret nu är ju fantastiskt, härligt med vår. Längtar dock efter sommaren, och semester! Inte planerat ännu riktigt vad jag ska göra på semestern i år. Kanske en resa då med, får se lite när i tid jag får min semester bara.

1 May 2019