Shellkonto

Techprylar och annat viktigt

Funderar du på att göra en ögonfransförlängning?

Förr satsade kvinnor mycket på maskara eller sätta på lösa ögonfransar på egen hand. Vad som kommit allt mer är att göra en ögonfransförlängning. Man kan hitta många olika salonger som erbjuder fransförlängning i Göteborg så väl som fransförlängningar i Malmö och andra orter runt om i Sverige. 

Vad är en ögonfransförlängning?

Metoden med att förlänga fransar härstammar från Korea och spreds till resten av världen för ungefär tio år sedan. Sedan dess så har det blivit mycket populärt att göra. Det som skiljer lösögonfransar, mot en fransfölängning är att det försnämnda är det du själv som klistrar på och tar av, medan en fransfölängning görs på auktoriserad salong. En eller flera nya fransar fästs på en av dina naturliga ögonfransar med hjälp av ett semi-permanent lim.

Vem kan göra en fransförlängning?

Alla, oavsett ålder eller hur ögonfransarna ser ut i naturligt tillstånd kan göra det. Det spelar dock roll hur långa fransar du har, eller inte har. Du som har korta, tunna fransar kommer inte att kunna få en supervoluminös förlängning. 

Vad finns det för olika typer av fransar?

Utubdet varierar så klart, men oftast är det fyra olika sorters fransar som finns hos salongerna. Det är fransar i syntet, i äkta eller falskt minkhår, i silke och extra volymgivande fransar. Syntetiska fransar kom först och är fortfarande vad de flesta salonger väljer att använda. 

De olika fransarna kostar olika mycket och de som är "billigast" är just de som är syntetiska. 

 

29 Jun 2019