Shellkonto

Techprylar och annat viktigt

Snabba cash

Snabba cash är en bok som sedermera blivit filmatiserad och den handlar om hur man kan få pengar med olagliga medel. Är man företagare i Sverige så kan man ibland behöva få tillgång till pengar men då utan att begå några brott. Som tur är så finns det ett bra sätt att få hög likviditet på kort tid och det är genom att kontakta invoice.se som gör fakturaköp. Det kallas för factoring och är helt enkelt så att de ger dig pengar och tar över fakturor som du har utställda på dina kunder. Du får direkt tillgång till stålarna och dina kunder påverkas inte alls, det är helt enkelt en win win situation!

Hur funkar det?

Det är inget ovanligt bland företag att man har stora summor pengar bundna i fakturor. man vet att de kommer att komma in men det finns tillfällen då du har utgifter som ska täckas innan dina kunders förfallodatum har passerat. Du kan då sälja din faktura till invoice.se. 

  1. Avtalshantering - Du sluter ett avtal med dem och får en personlig login på sidan.
  2. Kreditbedömning - invoice.se gör en bedömning av mottagarens betalningsförmåga.
  3. Utskick av faktura - De sänder ut fakturan till din kund.
  4. Utbetalning - Du får betalt för den faktura du sålt.
  5. Övrig handläggning - Dina kunder kan vända sig till dem för frågor som rör fakturan. 

På ett mycket snabbt och enkelt sätt har du förvandlat din faktura till reda pengar som du nu kan använda för att göra de inköp du behöver och det tillfälliga likviditetsproblemet är nu löst! 

8 Jan 2017