Shellkonto

Techprylar och annat viktigt

Vore skönt med lite sol och bad

Jag är grymt sugen på att åka utomlands just nu. Det vore inte fel att njuta av lite sol och bad och sånt. Frågan är bara var man ska åka. Jag är lätt avundsjuk på en av mina kompisar. Han har ett eget hus på Mallorca. Dit kan han åka när han vill. Man kanske själv skulle kontakta en mäklare Mallorca för att se vad det kostar? Köpa hus via mäklare är ju alltid det bästa. Fast det kostar väl en del kan jag tänka, det gäller att ha ekonomin för det. Kanske man kan övertyga min polare att åka till hans hus, snart. Det är ju bra att kunna bo så, för då slipper man hotell.

Smidigt med flygstol

Om man nu har ett eget hus utomlands så innebär ju det att man bara behöver boka en flygstol. Annars är det ju ett måste att boka en charter där allt ingår eller boka flyg och boende separat. Jag skulle som sagt gärna ha något eget, på Mallorca eller på ett annat varmt ställe. Gillar att kunna sola och bada! Nog att jag gillar skidåkning med, men ska man på semester är det nog värmen som går före.

Får ta en vanlig resa så länge

Vill verkligen komma iväg snart så kan inte kompisen med huset så får jag helt enkelt boka en charter på egen hand. En vacker dag jag kanske har råd med ett eget hus på Mallorca!

28 Jan 2019